Elke organisatie is gebaat bij gezonde en vitale werknemers.
Zij zijn productiever en verzuimen minder.
De leefstijl is de keuze van de werknemer, maar u kunt wel degelijk uw werknemers bewust maken van hun leefstijl.
Balance is the key kan u daarbij helpen.

Nu werkgevers steeds meer opdraaien voor de kosten van zieke werknemers loont het om te investeren in de gezondheid van uw werknemers. Gezonde werknemers werken met meer plezier en verzuimen minder. Door te investeren in de gezondheid van uw personeel kunt u veel kosten besparen!

Door een gezonde leefstijl kan de gezondheid worden verbeterd. Balance is the key  begeleidt mensen naar een gezonde leefstijl. Tijdens de begeleiding is er aandacht voor het aanpassen van het voedingspatroon, voldoende beweging, het eetgedrag en de invloed van de omgeving.
Diëten leiden vaak tot een snel resultaat op korte termijn, maar helaas zijn de resultaten op de lange termijn teleurstellend. Minder dan 5% van de mensen lukt het om met een dieet blijvend gewicht te verliezen. Na het dieet vervallen mensen weer in het oude voedingspatroon waardoor het probleem was ontstaan. Het lichaam ziet het dieet als een hongersnood en is daardoor zuiniger geworden met energie, de verdwenen voorraden worden snel weer aangevuld: het bekende jojo-effect.
Balance is the key werkt met haar klanten aan een blijvende leefstijlverandering. Dit betekent niet dat er nooit meer iets mag, mensen leren juist de balans te vinden in hun leefstijl, bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning.
Een gezondere leefstijl leidt ertoe dat mensen beter in hun vel zitten en gezonder zijn.

Ik kom graag met u in gesprek om te bespreken hoe u de gezondheid van uw werknemers kunt verbeteren, door maatregelen binnen uw bedrijf en/of door individuele of groeps begeleiding.

Balance is the key  is aangesloten bij de BGN

 

 

 

 

 

 

 

Een goede werkgever zet zich in op inzetbaarheid
Balance is the key Activeert!