Even een snel gerecht op tafel?
Wat dacht je van gebakken gnocchi met passata en mozzarella.
Binnen 12 minuten kan dit gerecht op tafel staan šŸ˜Š

Ingrediƫnten 4 personen:
– 1000 gram Gnocchi (ligt bij de pastaā€™s)
– 6 teentjes knoflook (of 2 theelepels knoflook puree)
– fles van 700 ml gekruide passata (gezeefde tomaat)
– 150 gram rucola
– 1 bol mozzarella
– optioneel 175 gram milde gekruide veggie reepjes (geeft iets meer vulling)

Bereidingswijze:
– Verwarm olie in een koekenpan (of wokpan) en bak de gnocchi zoā€™n 8 minuten op laag vuur.
( eerst koken hoeft dus niet)
– Pel ondertussen de knoflook en snijd de teentjes fijn
(op gebruik twee theelepels knoflook puree uit een potje ..scheelt weer tijd šŸ˜‰)
– Voeg de de knoflook toe en vervolgens de passata en eventueel de veggie reepjes
– Laat het geheel nog even 3 minuten koken
– Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes
– Haal de pan van het vuur en voeg de rucola en mozzarella toe en schep het geheel even door.

Eet smakelijk!

 

300 gram inclusief de veggie reepjes geeft
375 calorieƫn, 59,82 gram koohydraten, 18,21 gram eiwit en 5,88 gram vet