Geen tijd, maar toch een gezonde maaltijd op tafel zetten?
Dat kan met deze gevulde wrap.

Ingrediënten 2 personen:
– 2 teentjes knoflook of theelepel knoflookpasta
– 150 gram ijsbergsla (voor het gemak een kant-en-klaar zakje ;))
– 4 tomaten
– optioneel 1 rode paprika
– 350 gram (vegetarisch) gehakt
– 100 gram Griekse yoghurt 0%
– 4 volkoren wraps á 40 gram

Bereidingswijze:
– Pel de knoflook en pers de teentjes (hoeft dus niet als je een potje knoflookpasta in de koelkast hebt staan :))
– Rul het gehakt in een goed verwarmde koekenpan
– Voeg na het rullen de helft van de knoflook toe + een beetje peper
– Bak ondertussen in een andere koekenpan de wraps één voor één tot ze een lichtbruine kleur hebben
– Meng de rest van de knoflook met de Griekse yoghurt en voeg naar smaak peper en zout toe
– Snijd de tomaten in partjes en de eventuele paprika in reepjes. (mogen natuurlijk ook andere groentes zijn)
– Smeer de vier wraps in met Griekse yoghurt, verdeel de sla, tomaten, paprika  en als laatste het gehakt over de wraps.
– Rol de wraps op en zet ze vast met een prikkertje.

Eet smakelijk