Zin om wat lichts te eten na de feestdagen?
Hierbij een heerlijke Mexicaanse salade die ook nog eens binnen 15 minuten op tafel staat.

Ingrediënten 2 personen:

125 gram zilvervliesrijst (ongekookt)
1 handje koriander
100 gram gegrilde paprika’s (uit een potje)
3 tomaten
1 limoen
100 gram mais
olijfolie, peper & zout

Bereidingswijze:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de koriander grof, de gegrilde paprika in reepjes en de tomaten in blokjes.
Rasp de schil van de limoen en pers vervolgens 1 helft uit.
Meng het sap en de rasp van de limoen met 3 eetlepels olijfolie en een snuf peper en zout. Dit is je dressing.
Meng de koriander, de paprika, de tomaat, de mais en de dressing door de rijst en serveer met nog wat koriander on top.

 

Bron: chicks love food