Ingrediënten 1 persoon

  • 25 gram havermout
  • 200 milliliter halfvolle melk/amandelmelk
  • Optie: 1 eetlepel lijnzaad
  • 1 kleine, rijpe banaan of halve banaan
  • 1 theelepel cacaopoeder
  • 5 verse aardbeien
  • 1 handje blauwe bessen

 

Bereiding:

  • Overnight oats maak je de avond van te voren klaar.
  • Pel de banaan en prak hem fijn met een vork.
  • Meng in een schaaltje de melk, de havermout, de geprakte banaan, het lijnzaad en het cacaopoeder en roer goed door elkaar.
  • Dek het schaaltje af met plasticfolie en laat het de hele nacht in de koelkast staan.
  • Snijd de volgende ochtend de verse aardbeien in stukken en voeg deze samen met de blauwe bessen toe aan de overnight oat.
  • Drink bij dit ontbijt nog een kop thee of koffie zonder suiker