Een heerlijk vegetarisch gerecht met groenten en peulvruchten.
Daarnaast ook nog gemakkelijk te maken en laag in calorieën.
Ofwel een recept dat je moet proberen!
Indien gewenst kan je er nog wat zilvervliesrijst, aardappelen of volkoren pasta bij serveren.

 Ingrediënten 2 personen

  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el oregano
  • 1 el olijfolie
  • 1 el kerriepoeder
  • 200 ml witte bonen in tomatensaus
  • 2 zoete puntpaprika
  • 100 gram verse bladspinazie
  • 50 gram fetakaas

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in ringen en de knoflook fijn. Snijd de rode puntpaprika’s door de midden en verwijder de zaadlijsten.
  • Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui, knoflook en kerrie op laag vuur. Voeg optioneel wat peper toe.
  • Voeg de witte bonen in tomatensaus en de oregano toe en verhit dit 5 minuten op laag vuur. Voeg vervolgens de spinazie toe en laat dit slinken.
  • Leg de paprika’s in een met bakpapier beklede ovenschaal en vul de paprika’s met het groenten mengsel.
  • Verkruimel de fetakaas over de paprika’s en zet de ovenschaal 20 minuten in de oven.
  • Eet smakelijk!