Ik hou van gezonde snelle maaltijden…
Deze wrap met Oosters tintje heb je binnen 15 minuten gemaakt voor jou en je gezin.

Ingrediënten 2 personen

  • 2 wilde zalmfilet (à 125 gram)
  • 300 gram verse spinazie
  • 125 gram taugé
  • 4 volkoren wraps
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels sojasaus

Bereidingswijze

Maak eerst de saus klaar door de 2 eetlepels mayonaise te mengen met de 2 eetlepels sojasaus

Verwarm wat olie in een koekenpan en bak de zalmfilets om en om in 8 minuten (bestrooi ze ondertussen met wat peper en zout naar smaak)

Zet een andere koekenpan op het vuur met een beetje olie en wok hierin de spinazie en taugé ongeveer 3 minuten.
Schep vervolgens de spinazie en taugé in een vergiet en duw zo veel mogelijk vocht eruit.

In diezelfde koekenpan bak je de wraps om en om goudbruin

Snijd de zalm in plakjes en verdeel over de wraps, gevolgd door de groenten

Maak de wraps af met het sesamzaad en de saus van mayonaise/soja

Rol de wraps op en eet smakelijk!