Een heerlijk recept voor een goedgevulde omelet.

Ingrediënten voor 2 personen als hoofdgerecht

  • 150 gram diepvries spinazie in deelblokjes
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels halfvolle melk
  • peper
  • 1 dikke prei
  • 100 gram taugé
  • 2 eetlepels olijfolie
  • chilipeper
  • ½  theelepel gemalen komijn
  • 4 volkoren boterhammen

Bereiding

  1. Laat de spinazie in een vergiet ontdooien. Druk er zoveel mogelijk vocht uit.
  2. Klop de eieren met de melk en wat peper los en meng de spinazie erdoor.
  3. Maak de prei en de taugé schoon.
  4. Snijd de prei in smalle ringen.
  5. Bak in één eetlepel olijfolie 2 omeletten van het eimengsel.
  6. Bak in één eetlepel olijfolie de prei in een paar minuten gaar.
  7. Bak de taugé kort mee.
  8. Maak de groente pittig op smaak met wat chilipeper en komijn.
  9. Verdeel de groente over de omeletten en vouw ze dubbel.
    Geef er per persoon 2 volkoren boterhammen bij.

Eet smakelijk!!