Het is belangrijk om tijdens het middageten een voedzaam en gezonde lunch te eten,
zodat we lekker productief blijven gedurende de dag.

Deze groente-omelet kan je ook makkelijk mee nemen in je lunchtrommel.
Dan weet ik nu al dat er heel wat collega’s zijn die graag een hapje willen proeven 😉

Ingrediënten:
2 handjes verse spinazie en/of een paar roosjes broccoli
100 gram dop/tuinerwten (diepvries)
½ blikje tonijn op water
2 eieren
30 gram geraspte 30+ kaas
zout & peper

Roerbak de spinazie en doperwten in een koekenpan met een beetje olie.
Laat de spinazie slinken.
Gebruik je ook broccoli, kook deze eerst even een paar minuten en voeg dan toe aan de overige groenten.
Klop de eieren luchtig.
Laat de tonijn uitlekken en voeg de helft van een blikje toe aan de eieren en breng op smaak met zout & peper.
Voeg het eimengsel toe aan de groenten.
Strooi de geraspte kaas over het geheel.
Laat het ei met groentemengsel stollen in ongeveer 5 minuten. (handig met een deksel op de koekenpan)

Foto by Studio Puur