Balance is the Key Balance is the Key

Pindakaasbrood

Pindakaasbrood

Als je een liefhebber bent van pindakaas, dan is dit echt iets voor jou!
Super easy te maken en heerlijk met wat hüttenkäse en halvajam.

Ingrediënten
4 eieren
350 gr. 100 % pure pindakaas
16 gr. bakpoeder
100 ml karnemelk
1 el. koekkruiden
1 kleine appel
200 gr. hüttenkäse  

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Mix de eieren en de pindakaas in een blender.

Voeg het bakpoeder karnemelk, koekkruiden en hüttenkäse toe en meng tot een glad beslag.

Snijd de appel in kleine stukjes en roer dit door het beslag.

Vet een bakblik in en voeg het beslag toe.

Bak het brood in 40-45 minuten goudbruin.

 

Vermeld in Food app onder:
Pindakaasbrood BITK

Plakje 40 gram = 107 Kcal

Recept: Puur.Balans  Foto: Studio PUUR