Pizza….
Een haat liefde verhouding heb ik met ze.
Eigenlijk smaken ze in Italië gewoon het beste en daarom eet ik ze in Nederland alleen bij hoge uitzondering.
Want ik vind ze hier toch wel erg vet en zout…
Mij maak je blijer met een eigengemaakte pizza met een havermout- of bloemkoolbodem.
En deze pizza van een volkoren wrap gaat er ook altijd wel in 😉

Super makkelijk klaar te maken en nog gezond ook!

Ingrediënten 1 persoon:
1 eetl. tomatenpuree
1-2 eetl. water
1 thl. Italiaanse kruiden
1 volkoren wrap
10 cherry tomaten
Halve rode ui
2 eetl. geraspte 30+ kaas
1 flinke hand Rucola
Peper & zout naar smaak

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng voor de saus de tomatenpuree met water, peper, zout en Italiaanse kruiden en bestrijk daarmee de tortilla.
Halveer de tomaten, snij de ui in ringen en beleg daarmee de tortilla.
Bestrooi met 1 eetlepel  kaas en bak ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven.
Verdeel de rucola over de pizza en bestrooi met nog een eetlepel kaas.
Eet smakelijk!