Balance is the Key Balance is the Key

Lunch pizza

lunch pizza

Op de derde vrijdag van mei vieren elk jaar miljoenen pizza-lovers het bestaan van dit Italiaanse gerecht. Guess what? Dat is vandaag! Ter ere van deze dag heb ik een recept, speciaal voor jou.

Pizza is voor velen een favoriet. Op Pizza Party Day staat de pizza centraal. Probeer bijvoorbeeld eens deze gezonde lunch pizza !

 IngrediĆ«nten (2 personen)

2 wraps (no fairytales paprika-chili)
4-5 el  passata
1 teentje knoflook
1 el. Italiaans kruiden
150 gr champignons
1 ui
1 blikje tonijn
1 el. kappertjes
1 bol mozzarella
2 handjes rucola

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Breng de passata op smaak met de kruiden en de uitgeperste  teen knoflook

Snijd de champignons in plakjes en de ui in ringetjes. Bak ze wat gaar in een pan met een beetje olijfolie.

Laat intussen de tonijn en kappertjes uitlekken.

Bestrijk de wrap met de passata en beleg met de gebakken champignons, ui, tonijn, kappertjes en mozzarella.. Bak in 5 minuten goudbruin.

Wanneer ze uit de oven komen garneer je ze nog met een handje rucola.

Recept: Puur.Balans
Foto: Studio Puur