Balance is the Key Balance is the Key

Gevuld eitje

donderdag gevuld eitje

GEVULD EITJE

Een heerlijk gevuld eitje hoort erbij met Pasen.
Wat dacht je van deze combi?

Ingrediƫnten (8 stuks)
4 eieren
1 el. mayonaise
1 el. pesto
pijnboompitjes ter garnering
(geraspte) Parmezaanse kaas
peper en zout

Bereiding
Kook de eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren goed schrikken. Rooster de pijnboompitjes intussen op een laag vuurtje in een droge pan. Blijf erbij, want ze kunnen snel verbranden.
Wanneer de eieren goed afgekoeld zijn, pel en halveer je de eieren. Haal het eigeel uit de helften en doe dit samen met de mayonaise en pesto in een bakje. Roer goed door tot een glad mengsel, Breng evt. nog verder op smaak met peper en zout.

Spuit het pestomengsel in de halve eieren en garneer met de geroosterde pijnboompitjes en de geraspte Parmezaanse kaas.

Foto: Studio Puur