Balance is the Key Balance is the Key

12 weken online programma met een persoonlijke touch

Verantwoord afvallen?
Start maandag 19 augustus 2024 met mijn Online Programma waarbij je 12 weken een
persoonlijk weekschema ontvangt in jouw eigen BenFit app.

 Programma kan vergoed worden uit je aanvullende verzekering (geen eigen risico)
(check hier wat er wordt vergoed per zorgverzekeraar)

 

Weekplanner foto

Het Balance is the key programma

Balance is the key werkt met het BenFit-programma. Met dit programma geef ik je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houd ik rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers: Gezond bewegen en Relax.

Naast het bovenstaande programma (in app)  krijg je GRATIS toegang tot mijn online platform waar ik nog meer informatie met je deel over voeding, mindset, etikettenleer en bewustwording.

Even op een rijtje: 
Wat krijg je als deelnemer bij het 12 weken online programma?

Jouw eigen BenFit app
Je krijgt toegang tot de BenFit app. In deze app zet ik, nadat jij een uitgebreid intakeformulier hebt ingevuld, wekelijks een nieuw persoonlijk weekschema. 
Het is de bedoeling dat jij dit schema volgt, maar je kan in deze app ook zelf aanpassingen maken. Stel je hebt geen zin in die banaan, dan kan je de banaan weg swipen en dan krijg je vervangende opties te zien.

Naast het weekschema beschikt de app over:
- een boodschappenlijst (wekelijks aangepast op jouw nieuwe weekschema)
- workouts (als coach stel ik een workout voor je samen)
- een caloriechecker
- een grafiek met je gewicht en bmi
- nieuws dat gaat over voeding, bewegen, relaxen en recepten
- de mogelijkheid om via de app met mij te mailen

Wekelijks persoonlijk bericht
Naast dat je elke week een nieuw weekschema ontvangt krijg je ook wekelijks een persoonlijk bericht bij het weekschema.

Een gratis informatie platform
Je krijgt gratis toegang tot een inspirerend en motiverend platform, waarin je alle kennis en tools ontvangt om blijvend af te vallen. Deze kennis zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt, zodat jij een gezonde leefstijl creëert en behoudt. Op dit platform staan modules over de richtlijnen goede voeding, etikettenleer, 80/20 regel, mindset, hongersignalen, no quick fix, verleidingen en nieuwe gewoontes. 

Waarom dit online programma?

Het programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een gediplomeerd gewichtsconsulent en personal trainer die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Marieke helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

 

Marieke is aangesloten bij de BGN (beroepsvereniging) waardoor je het programma (deels) vergoed kan krijgen uit je aanvullende verzekering. (geen eigen risico)
Na aanmelding krijg je een intakeformulier waarop gevraagd wordt naar je relatienummer en verzekeraar. Is dit compleet ingevuld dan volgt een factuur per mail die je kan indienen bij je verzekering.
Check hier en kijk welke vergoeding jij kan krijgen.

 

Balance is the key 32 scaled