Balance is the Key Balance is the Key

12 weken online programma met een persoonlijke touch

Verantwoord afvallen? Begin nu met mijn Online Programma en ontvang iedere week een persoonlijke voedingsanalyse. Het Online Programma is makkelijk en flexibel. Je eet nog altijd waar je van houdt en valt toch af.

Weekplanner foto

De Balance is the key methode

Met de Balance is the key methode laat ik je zien dat je met gewoon eten kan afvallen. Geen sapjes, shakes, nee gewoon eten dat je bij jouw in de supermarkt kan kopen. Stap voor stap gaan wij samen aan de slag. We gaan kijken naar wat jij lekker vindt, welke beweegvorm jij prettig vindt om zo weer balans in jouw leven te krijgen. Met de Balance is the key methode geef ik jou tools om je leefstijl aan te passen, zodat je nooit meer op dieet hoeft.  

WAT KRIJG JE ALS DEELNEMER bij het 12 weken online programma?

Jij krijgt een eigen account op een besloten gedeelte van de Balance is the key website.
Je kunt hier op elk gewenst moment inloggen.

Een online leeromgeving
Je krijgt toegang tot een inspirerende en motiverende leeromgeving, waarin je alle kennis en tools ontvangt om blijvend af te vallen. Deze kennis zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt, zodat jij een gezonde leefstijl creëert en behoudt. 

Modules
Iedere week krijg je, in de online leeromgeving, toegang tot 1 module waarin ik je volledig bij de hand neem bij het creëren van een leefstijl die bij je past.  Deze modules gaan o.a. over weekplanning, balans, mindset, etiketten en hongersignalen. Waarom maar 1 module per week? Omdat het behapbaar moet blijven en ik ervan overtuigd ben dat je moet starten bij het begin. Je kunt beter rustig de modules doorlopen om zo het beste resultaat te behalen.

Jouw eigen voedingsapp
Balance is the key werkt met een voedingsapp, waarin jij je voeding gaat bijhouden. De voedingsapp wordt door mij ingesteld aan de hand van jouw huidige gewicht, leeftijd, lengte en activiteitenpatroon.
De app is makkelijk in gebruik en geeft jou veel inzicht. Dagelijkse krijg je een voedings-tip in deze app. 

Wekelijks persoonlijk bericht
Ik kijk achter de schermen, van de voedingsapp, met jou mee en stuur jou wekelijks een voedingsanalyse toe met mijn bevindingen. Hierbij krijg je tops/tips en adviezen om zo voor de nieuwe week weer nieuwe doelen te stellen. 

De Balance is the key community
In deze community zet ik wekelijks een gezond en gemakkelijk recept. Dit recept wordt tevens al in de voedingsapp geprogrammeerd. Hoe makkelijk kan het zijn! 

BONUS
Een gratis trainingsapp met honderden oefeningen voor thuis of in de sportschool. 

Waarom dit online programma?

  • Je krijgt inzicht in jouw eetgedrag
  • Ongewenste gewoontes leer je herkennen
  • Je zet jezelf op nummer 1
  • Je doel wordt bereikt en behouden
  • Je komt los van alle dieetregels
  • Keuzes op feestjes zijn geen probleem meer voor jou
  • Je voeding is in balans (80/20 regel)
  • Je hebt zelfvertrouwen gekregen
  • Je voelt je fit en energiek
Balance is the key 32 scaled