Balance is the Key Balance is the Key

Over Marieke

Hi, super leuk dat je op mijn website bent beland. Ik ben Marieke, gediplomeerd voedingsdeskundige en fitnesstrainer, maar vooral moeder van twee tieners. Mijn missie is om vrouwen te helpen naar een gezondere versie van hunzelf.
Ik wil jullie laten zien dat je met gewoon eten kan afvallen. Dat je weer balans in je voeding kan krijgen zonder dieetregels en verboden producten. Dus geen diëten meer, maar leefstijlverandering! Als ik het kan, kan jij het ook!

voor na v2

Mijn transformatie

Mijn verhaal begint in 2007. In dit jaar kreeg mijn vader een zwaar herseninfarct. De hersenen waren zo beschadigd dat mijn vader halfzijdig verlamd werd. Een periode van zorg volgde. Rond deze tijd werden mijn kinderen geboren, ik werkte als docent in het MBO waar de werkdruk erg hoog lag en ik had mijn eigen praktijk. Je snapt misschien dat er weinig tijd over bleef. Ik was vooral aan het zorgen voor anderen en cijferde mijzelf weg.

Het heeft een tijd geduurd voordat ik in zag dat ik zo niet door kon gaan. In 2014 schrok ik van onze vakantiefoto’s. Ik zag een futloze moeder die niet meer straalde. Het roer moest om! Ik schreef mij in bij een sportschool. Ik merkte al snel dat ik een stok achter de deur nodig had en schakelde, in 2015, een personal trainer in. Zelf ging mijn voeding stapsgewijs aanpassen. Ik had in 2006 mijn diploma als gewichtsconsulente behaald, maar niets mee gedaan. Tijd dus om het geleerde zelf in de praktijk te brengen. Ik maakte eetswitches, ik checkte beter de etiketten en begon een goede weekplanning te maken. In 2016 behaalde ik mijn doel. 

Gedurende mijn proces ben ik gestopt met roken, heb mijn baan in het onderwijs opgezegd en heb nog meer diploma’s behaald op het gebied van voeding en ben tevens opleidingen gaan volgen op fitnessgebied. 

Ik kan jullie vertellen dat ik nog nooit zo goed in mijn vel heb gezeten. Ik ben in balans, voel mij fit en energiek en dit alles door gewoon te eten en te sporten. 

Wat wil je graag?

Wil je graag afvallen en een gezond gewicht bereiken en behouden?
Wil je de beste versie van jezelf worden?
Wil je leren om de juiste keuzes in voeding te maken?
Wil je meer energie?
Wil je genieten van “gewoon” lekker eten?
Wil je weten wat voeding voor jou kan betekenen?

Samen gaan we er tegenaan om jouw doel te bereiken.